Beercoo Gevelwerken op Woonevent Lansingerland

Vrijdag 6 en zaterdag 7 april wordt voor de 5e keer het Woonevent Lansingerland gehouden. Met zo’n 30 woonprofessionals vindt u er alles onder één dak.

Lees verder

Beercoo renoveert voeg- en metselwerk op het RDM-terrein

Het RDM-terrein is dé plek voor innovatie in de haven en biedt tegenwoordig ruimte aan bedrijven, onderwijs en onderzoek. Voorheen bouwde de Rotterdamsche Droogdok Maatschappij hier nog schepen als de SS Rotterdam. Het is een fraai stuk industrieel erfgoed uit de vorige eeuw. Wat een karakter heeft dit terrein! En wij mochten er een bijdrage aan leveren.

Lees verder

IN BEELD: Top 10 meest voorkomende gevelproblemen

Wanneer is uw woning, appartement of bedrijfspand toe aan gevelonderhoud? Dat herken je lang niet altijd zelf. En mogelijk bent u er daardoor te laat bij… Daarom hebben onze gevelexperts de top 10 van meest voorkomende gevelproblemen voor u in beeld gebracht.

Lees verder

Renovatie wooncomplex Rotterdam Centrum: “Echt verbetering laten zien aan de bewoners”

Boven het winkelend publiek in Rotterdam Centrum, de Korte Hoogstraat, wordt de buitenkant van het in 1953 gerealiseerde wooncomplex in meerdere fases opgeknapt. De voorzitter van VvE Soetensteeg in Rotterdam, staat stil bij het beheer en onderhoud van het complex in het algemeen. En laat, samen met Iwan Pankow (Schults Schilders) en Jeroen van der Gaag (Beercoo Gevelwerken), zijn licht schijnen over dit mooie en omvangrijke schilder- en gevelproject.

 

Lees verder

Graffitiverwijdering: ‘Zo snel mogelijk verwijderen’

Beercoo Gevelwerken houdt zich voornamelijk bezig met het reinigen en renoveren van gevels. Hierbij etaleren onze vakmensen hun kunsten. Het uithakken van oude voegen, aanbrengen van nieuwe voegen, het schoon stralen van het metselwerk, het uithakken van kapotte stenen en gelijk ogende stenen terug metselen. Dat werk. Dat vinden we mooi.

Lees verder

Terugblik op Dordts gevelproject

In Dordrecht heeft Beercoo Gevelwerken het gevelrenovatieproject voor Vereniging van Eigenaren Generaal S.H. Spoorstraat afgerond. De betrokken VvE-bewoners, de heren De Bruin en Kuiphof, blikken terug op dit omvangrijke project.

 

Lees verder

Gevelrenovatieproject: monumentaal woon- en hotelcomlex in Den Haag

In Den Haag realiseert Pleijsier Bouw de renovatie van een monumentaal pand aan het Stadhoudersplantsoen in de statige wijk Zorgvliet. Een monumentaal pand dat ooit dienst deed als Hoofdproductschap voor Akkerbouw Producten. Straks zal het fungeren als appartementencomplex (Residence De Ambassadeur) en hotel (B-Aparthotel).

Lees verder

Beercoo Gevelwerken zet activiteiten Klarenbeek voort

Op 4 februari 2014 is J. Klarenbeek B.V. Gevelrenovatie uit Vlaardingen door de rechtbank failliet verklaard. Beercoo Gevelwerken bereikte met de curator, mr. Chr. Groenewoud van De Bok Roijers Gasseling Advocaten, een akkoord over de overname van de activiteiten van Klarenbeek.

Lees verder