Over Beercoo

Met een totaalpakket aan diensten, van volledige renovatie tot reiniging, brengen wij uw gevel weer in topconditie! Onze gevelspecialisten zijn ervaren, nauwkeurig en enthousiast.

15 jaar ervaring in het gevelonderhoud

Beercoo Gevelwerken beschikt over een groep gevelspecialisten, waarbij ieder specialisme is vertegenwoordigd. Van voeger, metselaar tot gevelreiniger. Met 15 jaar ervaring in het gevelonderhoud, reinigen en renoveren wij gevels van bedrijfspanden, woon- en appartementencomplexen, scholen, ziekenhuizen, woonhuizen en (monumentale) boerderijen.

De medewerkers van Beercoo Gevelwerken zijn echte gevelspecialisten. Instructies, workshops, trainingen en opleidingen volgen zij met enthousiasme. Maar – eerlijk is eerlijk – met nog meer plezier gaan zij buiten aan de slag.

Goed georganiseerd en gecertificeerd

Het vakmanschap van onze medewerkers spreekt bestaande opdrachtgevers aan. Daarbij is goede projectorganisatie net zo belangrijk. Een duidelijke offerte vormt daarbij de basis. Vervolgens stellen wij in overleg met u het Plan van Aanpak op. Het informeren van omwonenden, vaste overlegmomenten en het bewaken van de voortgang zijn daar vaste onderdelen van.

Beercoo Gevelwerken investeert in veiligheid, kwaliteit en het milieu. Met de certificeringen voor VCA*-, ISO 9001 en ISO 14001 is aandacht voor deze aspecten gegarandeerd. Ook kunt u ervan op aan dat onze financiële- en personeelsadministratie in orde is (NEN 4400-1 gecertificeerd). En dragen wij het OSB-Keurmerk. Op deze manier leggen we de lat steeds een stukje hoger. Daar worden we als organisatie beter van en onze opdrachtgevers ook!

Welke diensten levert Beercoo Gevelwerken?

Van gevelreiniging en gevelrenovatie tot het isoleren van gevels, verwijderen van graffiti en het uithakken- en vervangen van voegen. In het menu onder “Gevelonderhoud” treft u daar uitgebreide uitleg over.

Wat voor projecten doen jullie? En voor welk type gevel?

Van (kleine) betonreparaties en het verwijderen van graffiti tot omvangrijke gevelrenovatieprojecten aan wooncomplexen en meerdere woonblokken. Bekijk een aantal referentieprojecten.

Voor veruit de meeste ondergronden en materialen hebben wij de juiste oplossing. Van regulier metselwerk tot allerlei soorten gevelbeplating en (aluminium) kozijnen. Bij zowel bedrijfspanden, appartementencomplexen, scholen als ziekenhuizen, woonhuizen, bungalows en boerderijen.

Wie zijn jullie klanten?

Van gevelreiniging en gevelrenovatie tot het isoleren van gevels, verwijderen van graffiti en het uithakken- en vervangen van voegen. In het menu onder “Gevelonderhoud” treft u daar uitgebreide uitleg over.

In welke steden of regio’s zijn jullie werkzaam?

Onze projecten bevinden zich voornamelijk in Zuid-Holland / de Randstad. Wij zijn vaak te vinden in: