Visie / Missie

Op een leuke manier doorgroeien tot één van de beste gevelonderhoudsbedrijven van Nederland met een regionaal karakter. Gericht op kleine tot middelgrote opdrachtgevers. Wij gaan voor excellente kwaliteit, optimale klantbeleving en een smiley bij onze medewerkers, klanten, leveranciers en omgeving.

De belangrijkste kenmerken waaraan u ons in de praktijk herkent:

We werken met plezier.

Bij Beercoo willen we dat ons werk leuk is. Goed en hard werken en de ruimte hebben voor plezier en gezelligheid. Zorgen voor een lach op het gezicht van klanten en collega’s.

We zijn betrokken.

We weten wat onze klanten willen. En daar handelen we naar. Dat doen we vaak uit onszelf, zonder dat klanten erom vragen. We stimuleren onze collega’s om creatieve oplossingen te bedenken.

We regelen het.

Wij zorgen ervoor dat alles spik en span is. Dag in dag uit, 24/7. Het hele jaar door. En als het eens niet goed gaat dan lossen we dat op. Die garantie heeft u. Ook als we daarover niets hebben afgesproken.

We doen het op onze manier.

Bij Beercoo varen we onze eigen koers. Vaak is die net iets anders dan die van andere bedrijven. We durven van de gebaande paden af te wijken. En staan daarbij open voor ieders mening. Altijd op zoek naar beter en leuker.

We blinken uit.

We zijn goed in wat we doen. Maar we streven naar meer. Daarom dagen we onszelf uit om van onze foutjes te leren. Om van zwakke punten sterke punten te maken. En op die manier te blijven groeien.

Dit alles ziet u terug in onze Beercoo-smile.