Gevelonderhoudsprojecten

Wilt u zien wat wij ook voor u kunnen doen? Hieronder treft u een aantal voorbeelden aan van gevelreinigings- en gevelrenovatie projecten die Beercoo Gevelwerken heeft uitgevoerd. Kleine en grote projecten. Wij gaan voor een goed resultaat! Wilt u meer weten over deze projecten? Bekijk hieronder een greep van gerealiseerde projecten.

Gevelrenovatie-Beukelsdijk

Project Gevelrenovatie aan de Beukelsdijk in Rotterdam

In opdracht van de verhuurder zijn de gevels van deze twee panden gerenoveerd. Eerder namen wij al de gevel van de buren onderhanden!

De werkzaamheden:

Beercoo-Gevelwerken-Gevelreiniging-Erasmus MC

Gevelreiniging Erasmus MC

Bent u bekend in Rotterdam? Dan heeft u vast het Erasmus Medisch Centrum weleens gezien! Wij waren hier verantwoordelijk voor het voorbehandelen van de gevel. Hierdoor kon het onderhouds- en schildersbedrijf op een schone ondergrond starten met de werkzaamheden!

De werkzaamheden:

Gevelreiniging-VvE-wooncomplex

Gevelreiniging VvE Sint Joriszicht in Delft

Voor deze Vereniging van Eigenaren is dit appartementencomplex in Delft gereinigd. Metname de betonbanden en balkons verdienden hierbij extra aandacht.

De werkzaamheden:

Gevelreiniging Scheveningen

Gevelreiniging 32 woningen voor Vestia

Grote of kleine klus, het maakt voor onze gevelspecialisten geen verschil. Voor onze opdrachtgever Vestia knapten wij de gevels van 32 woningen aan de Flakkeestraat in Scheveningen op.

De werkzaamheden:

Gevelrenovatie monumentale boerderij

Gevelrenovatie monumentale boerderij

Voor het renoveren van monumentale gebouwen zijn wij voor u de juiste partner. Deze monumentale boerderij in de Hekendorpsebuurt hebben wij weer teruggebracht in haar originele staat.

De werkzaamheden:

Gevelreiniging en gevelrenovatie van een woonhuis

Gevelreiniging- en renovatie

De volledige gevelreiniging en gevelrenovatie van uw woonhuis is bij ons in goede handen. Onze specialisten brengen uw gevel weer terug in haar originele staat! Zo ook dit woonhuis aan de Rodenrijseweg in Berkel en Rodenrijs.

De werkzaamheden: